Palaa takaisin

Muu Camping-alue (majoitusrakennus, aitta, asuntovaunualueen huoltorakennus, 2 saunarakennusta (miesten ja naisten saunat molemmissa erikseen), kioski&grillauspaikka, liiterit, varastot, tekninen tila)

Törmäläntie 16 Campingalue, Ala-Kitka, Kuusamo, Kuusamo

Hinta
370 000 €

Koko
321.5 m²

Vuosi
-

Onko haaveissasi oman leirialueen yrittäjyys Kitkan rannalla Suomen luontopääkaupungissa, Kuusamossa?

Myynnissä ainutlaatuinen niemenkärkipaikka, jossa voi majoittua niin omissa huoneissa, mökissä kuin tolppapaikalla oman asuntovaunun tai- auton kanssa. Lomailua ja majoitusta järvinäköalalla ympäri vuoden kirkasvetisen Kitkan äärellä maalaismaisemissa.

Yrittäjähenkisenä saat tästä hiottua oman palvelukonseptin vastaamaan matkailun tarpeita tässä ja nyt, mutta myös tulevaisuudessa huomioiden niin suomalaiset kuin kansainväliset matkailijat.

Alueeseen kuuluu useita rakennuksia; saunarakennukset erillisillä pukuhuoneilla ja saunatiloilla miehille ja naisille, huoltorakennuksia, majoitustiloja, kioski- ja makkaranpaistopaikkoja. Rakennuksista on pidetty hyvää huolta ja niitä on peruskorjattu matkan varrella, ja osa rakennuksista ei ole kovin iäkkäitäkään.

Alue sijaitsee noin 60 kilometrin päässä Kuusamon kaupungista ja 40 km Rukalta. Toiminta-alueella on erinomaiset mahdollisuudet myös aktiviteettien järjestämiseen joko itsenäisesti tai verkostoitumalla lähialueiden yritysten kanssa.

Paikka on huolellisesti suunniteltu ja rakennettu kokonaisuus. Tässä siis mahdollisuus, joka tarjoaa sekä liiketoiminnan että elämäntavan idearikkaalle yrittäjälle. Halutessasi voit ostaa itsellesi myös naapurista myynnissä olevan talon – tee rohkeasti tarjous tästä kokonaisuudesta!

Määräala on pinta-alaltaan n. 4 hehtaaria ja tarkempi pinta-ala selviää lohkomistoimituksessa. Lohkomisen kustannuksista vastaa ostaja Maanmittauslaitoksen hinnaston mukaisesti.

Älä enää emmi, soita ja varaa oma esittelysi ja olet askeleen lähempänä unelmaasi!

Video alueesta: https://www.youtube.com/watch?v=d9C2Z5y5BBk

*****

Have you always dreamed of own campsite on the shores of lake Kitka in Finland’s nature capital, Kuusamo?

Here you can create your own service concept to meet the needs of tourism here and now, but also in the future.

The area includes several buildings; sauna buildings with separate dressing rooms and sauna facilities for men and women, maintenance buildings, accommodation facilities, kiosks and places for frying sausages. The buildings have been well taken care of and renovated along the way.

Approx. 60 kilometers from the city of Kuusamo and 40 km from Ruka. The area also has excellent opportunities for organizing activities either independently or by networking with companies in nearby areas.

Don’t wait any longer, call and book your own presentation and you’ll be one step closer to your dream!

Link to youtube video: https://www.youtube.com/watch?v=d9C2Z5y5BBk

Yhteystiedot
  • Kiinteistönvälitys LKV Saaga Oy
  • 050 449 7779

Kohdenumero20626709
Sijainti
  • Ala-Kitka, Kuusamo
  • Törmäläntie 16 Campingalue
  • 93900
  • Kuusamo
TyyppiMuu
HuoneistoselitelmäCamping-alue (majoitusrakennus, aitta, asuntovaunualueen huoltorakennus, 2 saunarakennusta (miesten ja naisten saunat molemmissa erikseen), kioski&grillauspaikka, liiterit, varastot, tekninen tila)
Asuinpinta-ala m²321.5 m²
Yhteensä m²594 m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-alaan laskettu: 1 1/2 kerroksinen majoitusrakennus Aarnen tupa n. 87 m². Alakerrassa et, tupa, 2h,2wc,s+yläkerrassa 2h. Lisäksi saunarakennukset 143,5m², mökkiaitta 36m² ja vaunualueen huoltorakennus 55m². Lisäksi alueella muita tiloja (kylmiä) yht. n. 272,5m² (kioskit, varastorakennukset, liiterit, jätekatokset, tekninen tila). Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Käyttöönottovuosi1983
VapautuminenSopimuksen mukaan

Velaton hinta370 000 €
Myyntihinta370 000 €
Lisätietoja maksuistaSähköyhtiön vuosikulutusarvio 104 000 kWh/v (sähkön käytössä ei ole juurikaan säästelty). Jätevesi, tyhjennetty 1-2krt vuodessa, 450e/kerta Tienhoitomaksut 500e/v. Koko tilan kiinteistövero 6 173e/v (tämän myytävän määräalan osalta tarkentuu lohkomisen jälkeen).

Tehdyt korjauksetRakennuksia peruskorjattu vuosien saatossa
Lämmitysjärjestelmän kuvausSähkö

Asunnon tilat ja materiaalit
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali: hirsi
Katto
  • harja
  • huopa

Kiinteistötunnus/laitostunnus305-401-17-0
Kortteli/kiinteistön nimiTörmälä
Tontin pinta-ala40000 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoa kaavoituksestaLisärakentaminen poikkeamisella, Kuusamon kaupunki rakennusvalvonta.