Palaa takaisin

Vapaa-ajan tontti

Kurupolku 2, Ruka Rukanriutta, Kuusamo

Hinta
42 900 €

Koko
1736 m²

Vuosi
-

Rukanriutan alueella lähellä kauppaa, hiihtolatuja ja moottorilkelkkareittiä, reilun kokoinen kulmatontti, jossa rakennusoikeutta lomarakennukselle 121 k-m². Tontti rajoittuu yhdeltä laidaltaan puistoalueeseen. Vesi- ja viemäri- sekä sähköverkko alueella. Vieressä menee myös hiihtolatu, moottorikelkkareitti sekä skibussi. Kaupallekin vain kävelymatka! Rakentuuko tälle tontille unelmien loma-asuntosi.

Yhteystiedot
  • Kiinteistönvälitys LKV Saaga Oy
  • 050 449 7779

Kohdenumero21484792
Sijainti
  • Ruka Rukanriutta
  • Kurupolku 2
  • 93830
  • Rukatunturi
TyyppiVapaa-ajan tontti
VapautuminenSopimuksen mukaan

Velaton hinta42 900 €
Myyntihinta42 900 €

Kortteli/kiinteistön nimiVilla Karhunpesä
Tontin pinta-ala1736 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaAlueelle saa rakentaa jokaiselle rakennuspaikalle yhden varsinaisen lomarakennuksen ja sitä palvelevia sauna- ja talousrakennuksia, rakennusoikeuden ollessa yli 75 kem², sallitaan kaksi loma-asuntoinen rakennus.
Lisätietoa kaavoituksestaRukan asemakaava, RA-1, 1/2 I 1/2 (Loma-asuntojen korttelialue), kortteli 14, tontti 2. Kaavamääräyksen rakentamistapaohjeistus: Suositeltavia kattomuotoja ovat harja- ja pulpettikatto. Suositeltava kattokaltevuus on 1:2-1:3. Vesikatemateriaalin tulee olla värisävyltään luonnonympäristön väriasteikkoja mukaileva. Suositeltavia katemateriaaleja ovat harmaa tai tumma huopakate tai vaihtoehtoisesti kiiltämätön, pinnoitettu teräsohutlevy. Julkisivumateriaaleina suositeltavia ovat puu, luonnonkivi, lasi sekä pintakäsitelty betoni. Puhtaaksimuurattuja puna- tai ruskeasävyistä tiilipintoja uudisrakennusten julkisivussa tulee välttää. Julkisivujen päävärityksenä voi olla harmaat/ruskeanharmaat luonnonympäristöön soveltuvat väriasteikot.

PalvelutHiihtolatu menee ihan vierestä, skibussi liikennöi alueella ja kauppa 700m.