Palaa takaisin

Omakotitalotontti

Nurminiementie , Lahdentaus, Kuusamo

Hinta
40 000 €

Koko
5000 m²

Vuosi
-

Kuusamojärven rantaan rajoittuva etelään avautuva 5000 neliön kiinteistö, jolle mahdollista rakentaa esimerkiksi omakotitalo. Kiinteistöllä purkukuntoisia rakennuksia. Rakennuksien asianmukaisesta purkamisesta, jätteen lajittelusta ja kierrättämisestä vastaa ostaja.

Kuusamon Energia-ja Vesiosuuskunnan vesi -ja viemäriliittymät Nurminiementien varressa. Liittymiskustannukset EVO:n hinnaston mukaan.

Kiinteistön rakennusoikeus määräytyy Kuusamon strategisen yleiskaavan mukaisesti. Alueella ei ole voimassa tarkempiasteista kaavaa, mikä ohjaa rakentamista. Näin olleen rantarakennusoikeutta pitää hakea poikkeamisella.

Kuusamon kaupungin rakennusvalvonnan mukaan kiinteistölle on mahdollista hakea poikkeamista max. 80 kem² (väh.30m puustovyöhykkeen muodostamasta rantaviivasta) päärakennukselle ja tarvittaville talousrakennuksille. Erillinen max.30 kem² saunarakennus on mahdollista esittää sijoitettavaksi vähintään 15m edellä kuvatusta rantaviivasta. Hakemuksessa esitettävä perustamistapa- ja olosuhteet. Rakennusoikeuden todellinen määrä ja rakennusten sijoittelu tutkitaan lupaprosessissa.

Yhteystiedot
  • Kiinteistönvälitys LKV Saaga Oy
  • 050 449 7779

Kohdenumero20580068
Sijainti
  • Lahdentaus
  • Nurminiementie
  • 93600
  • Kuusamo
TyyppiOmakotitalotontti
VapautuminenHeti

Velaton hinta40 000 €
Myyntihinta40 000 €

Kiinteistötunnus/laitostunnus305-411-50-9
Kortteli/kiinteistön nimiSalmenlahti
Tontin pinta-ala5000 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaAlueella ei tarkempiasteista kaavaa, mikä ohjaa rakentamista. Rantarakennusoikeutta haettava poikkamisella (Kuusamon kaupunki, rakennusvalvonta). Kuusamon kaupungin rakennusvalvonnan mukaan kiinteistölle on mahdollista hakea poikkeamista max. 80 kem² (väh.30m puustovyöhykkeen muodostamasta rantaviivasta) päärakennukselle ja tarvittaville talousrakennuksille. Erillinen max.30 kem² saunarakennus on mahdollista esittää sijoitettavaksi vähintään 15m edellä kuvatusta rantaviivasta. Hakemuksessa esitettävä perustamistapa- ja olosuhteet.
Lisätietoa kaavoituksestaKuusamon strateginen yleiskaava