Palaa takaisin

Vapaa-ajan tontti

Rokovantie kortteli 151, tontit 1-4, Ruka Vuosseli, Rokova, Kuusamo

Hinta
30 000 €

Koko
5000 m²

Vuosi
-

Rauhallisella ja hyvällä sijainnilla oleva vapaa-ajan rinnetonttialue, jossa rakennusoikeutta 112,5 k-m² /rakennuspaikka. Noin 0,5-1,2 hehtaarin määräalat rajoittuvat Rokovantiehen. Tontilla kaunista naavakuusikkoa, joka on noin 200 vuotta vanhaa. Vesi- ja viemäriliittymä sekä sähköliittymä alueella. Sähköliittymän hinta määräytyy lähimmän muuntajan mukaan hintahaarukassa 2640 -3420 euroa. Vesi- ja viemäriliittymä Kuusamon Energia- ja vesiosuuskunnan hinnaston mukaisesti. Kiinteistöille tulee hankkia myös jätevesijärjestelmään liittyvä pienpumppaamo.

Kelkkareitistölle ja Vuosselin ympärysladulle matkaa noin 200-500 metriä. Itä-Rukan (Vuosseli) laskettelurinteille matkaa noin 4 km.

Määräalojen koot noin 0,5-1,2 hehtaaria / 30.000 euroa / määräala / rakennuspaikka.

Yhteystiedot
  • Kiinteistönvälitys LKV Saaga Oy
  • 050 449 7779

Kohdenumero21965785
Sijainti
  • Ruka Vuosseli, Rokova
  • Rokovantie kortteli 151, tontit 1-4
  • 93830
  • Rukatunturi
TyyppiVapaa-ajan tontti
OmistusmuotoOma
VapautuminenHeti

Velaton hinta30 000 €
Myyntihinta30 000 €
Lisätietoja maksuistaSähköliittymän hinta 3 x 25A, hinta noin 2640 - 3420 euroa. Ostajan tulee hankkia liittymä. Lumityöt sopimuksen mukaan, Rokovantien tiemaksuja ei peritä. Koukkulahdenraitti ja Eksymäntien osalta tiemaksu tällä hetkellä 155,56/vuosi (sisältää kunnossapidon ja aurauksen näiden teiden osalta). Kiinteistö on Vuosselinjärven metsätie n:o 302 osakas.

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotMääräala saa osuudet kantakiinteistön yhteisiin vesi- ja maa-alueisiin määräalan pinta-alan mukaisessa suhteessa. Kantakiinteistöön kohdistuu sekä tieoikeuksia että rasitteita. Lohkomistoimituksessa määritellään mitä oikeuksia ja rasitteita lohkottavaan kiinteistöön kohdistuu. Määräalalle ilmoitettu pinta-ala on likimääräinen, alueen lopullinen, lohkomistoimituksessa määriteltävä pinta-ala mahdollisesti poikkeaa ilmoitetusta pinta-alasta.

Kiinteistötunnus/laitostunnus305-416-27-27
Kortteli/kiinteistön nimiRokovanaho
Tontin pinta-ala5000 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaRA-2, I-as, Alue käsittää Rukan osayleiskaavaa täydentävän maankäyttösuunnitelma elueen mukaisesti RA-2- alueen rakennuspaikkoja. Mitoitus noudattaa osayleiskaavaa ja rakennuspaikat on sijoitettu RA-2-alueelle. Rakennusoikeus on ilmoitettu kerrosalana. Rakennuslupa suunnittelutarveratkaisulla (poikkemislupa) Kuusamon kaupungin rakennusvalvonta.
Lisätietoa kaavoituksestaRokovan alueen maankäyttösuunnitelma. Yhtenäisrakentamisen periaate. Rakennusten on muodostettava kortteleittain yhtenäisiä ryhmiä, joissa on toisiinsa sopeutuva ulkoseinän päämateriaali ja värisävy, kattokaltevuus, kattomuoto ja katemateriaali. Ulkoseinän päämateriaali on puu, joko luonnonvärisenä tai tummasävyiseksi käsiteltynä. Vesikatteena ei sallita kirkassävyisiä tai kiiltäviä katemateriaaleja. Rakennukset, tiet yms. on toteutettava siten, että vältetään suuria pengerryksiä ja leikkauksia. Käsitellyt alueet on maisemoitava turpeella tai vastaavalla luontoon sopivalla tavalla. Lisätietoja Kuusamon kaupungin rakennusvalvonta.

PalvelutVuosselinportti vuokraamo ja hissiliput noin 4,5 km Rukankylä noin 9, 5km
LiikenneyhteydetVuosselinjärven metsätie n:o 302 osakas, Koukkulahdenraitti ja Eksymäntien tienhoitokunnan osakas.